Sport en sponsoring zijn in deze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sport is een steeds belangrijkere plaats in onze maatschappij aan het verwerven en daardoor is het begrip sponsoring uitgegroeid tot een vorm van ondersteuning in het bedrijfsleven waarvan steeds meer kan worden geprofiteerd. Wij vinden sportsponsoring bij uitstek geschikt als communicatiemiddel voor het bedrijfsleven. Juist omdat sport de uitstraling heeft van actief, sympathiek en dynamisch. In een tijd waarin gezondheid en beweging belangrijke maatschappelijke thema's zijn, kunt u met sportsponsoring blijk geven van uw betrokkenheid.

De zwemsport is een fantastisch medium om reclamedoelstellingen en prestatieniveau in combinatie met elkaar op te laten bloeien. Het gaat namelijk in beide gevallen om de resultaten! Wij willen u laten zien dat zwem- en waterpolovereniging ZC de Vuursche u iets bijzonders te bieden heeft. De sportvereniging zal altijd proberen om op sportief vlak te excelleren en met uw hulp kunnen we ervoor zorgen dat de vereniging hoger op komt. Wat voor u meer naamsbekendheid betekend doordat de teams dan in meer verschillende zwembaden spelen en er meer media aandacht word gegeneerd.

Effectieve sponsoring is, zoals gezegd, een onmisbaar element in het voortbestaan van zowel clubs als bedrijven.  Bij onze club heeft u uitgebreide sponsor mogelijkheden, uiteraard komen we graag bij u langs om andere opties te bespreken. 

Contact:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.