Bij ‘HOF schoenen’ vind u de zeer uitgebreide en actuele collectie van de wereldbekende merken ECCO, GABOR en CLARKS. Drie schoenmerken die door jarenlang onderzoek en ervaring, een perfecte pasvorm en absoluut “loopgenot” hebben ontwikkeld en blijven ontwikkelen. Geen knelpunten en geen harde materialen. O.a. Het luchtkussentjes systeem in de ondersteunende zolen draagt bij tot een blijvende natuurlijke afwikkeling van de voeten De schoenen hebben een optimaal draagcomfort met een modische uitstraling. 

In 2013 is de winkel in Baarn wederom gemoderniseerd en in het voorjaar van 2014 heeft ‘HOF schoenen’ haar eigen webshop geopend. In de winkel in Baarn kunt u de hele (online) schoenencollectie uitgebreid aan uw voeten passen. Zowel online en in onze winkel in Baarn kunt u rekenen, op basis van uw wensen, op onze vakkennis en zeer persoonlijk advise.

 

Comfort en mode gaan samen.

 

“Alles draait om de voeten. De voet is het lichaamsdeel waarop men staat en dat gebruikt wordt voor de voortbeweging. Schoenen moeten dus zorgen voor een juiste afwikkeling en ondersteuning van de voeten. Er is niets leukers om aan het einde van de dag te kunnen beseffen: “o ja, ik heb nog schoenen aan”. Mijn passie is dus ook om mede door mijn voetkennis- en meting een klant schoenen te laten ervaren die lekker lopen en dat dit voor elk doel mogelijk is, van gekleed tot sportief, aldus uw schoenadviseur Jeroen Hof”.


Adres: Laanstraat 95-97, 3743 BD, BAARN

Telefoon: 035-5413387

Website: www.hofschoenen.nl