Waterpolo Nieuws

De eerste competitieronde hadden we alleen maar uitwedstrijden en dus een mooie gelegenheid om te kijken hoe de andere verenigingen omgingen met het corona protocol. Nu het een en ander duidelijk is geworden, willen wij als waterpolocommissie toch om jullie hulp vragen.


Wij hebben bij iedere thuiswedstrijd minimaal 2 corona coördinatoren nodig. Als er geen coördinatoren zijn kunnen de wedstrijden niet doorgaan.

Dit is een harde eis van de KNZB en de scheidsrechters moeten er controle op houden dat er corona-coördinatoren aanwezig zijn.

Bij onze eerste oproep voor corona-coördinatoren hebben maar een paar mensen zich aangemeld. Hier zijn wij al heel blij mee.

Echter dit zijn er nog te weinig. Een optie is dat bij de jeugdteams ouders in roulatie in te delen, zodat een ieder een keer aan de beurt komt als corona-coördinator. Voor de heren en dames teams geldt dat zij ook in roulatie mee gaan draaien als corona-coördinator.  Zodat alle wedstrijden volgens het corona protocol door kunnen gaan.

Dus bied je aan als corona-coördinator!!! Graag aanmelden via e-mail bij de waterpolocommissie, zodat er een goed schema gemaakt kan worden.

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met vriendelijke groet,

de waterpolocommissie