Waterpolo Nieuws

Afgelopen zaterdag, 22 september,  stond de eerste wedstrijd op het programma voor het Vuursche team van onder de 17, ook wel BJ1 genoemd. Het was een “uit” wedstrijd tegen de Otters het Gooi in Bussum. Het was weer even inkomen na de zomerstop. Het team was bijna volledig. Alleen Calvin Bleümink was afwezig door een knieblessure. De vaste invaller, Jamie Bouwmeester, was er om hem te vervangen.

De wedstrijd begon wat moeizaam. Iedereen probeerde zijn plekje in het team weer te zoeken. Het is een nieuw samengesteld team door het doorstromen op leeftijd. Hierdoor kwamen het eerste en tweede doelpunt van de tegen partij. Gelukkig scoorde Logan Bouwmeester in het eerste part het eerste doelpunt voor de Vuursche. Dat geeft weer zelfvertrouwen. Ook weer een doelpunt tegen, maar de Vuursche begon steeds meer hun draai te vinden. Logan Bouwmeester scoorde het tweede doelpunt en Bryan van Loon al snel het derde. Met een gelijke stand begonnen ze aan het  tweede part. Na een doelpunt van de tegenpartij kwam er een doelpuntenregen van de Vuursche. Door fantastisch samenspel en goed verdedigend werk van o.a. Vlad Dobriakov,  Ivar Visser , Jamie Bouwmeester en de keepers, Lars de Vlieger en Rick Kroesbergen, scoorde Logan Bouwmeester, Jasper Zahradnik, Bryan van Loon( 2x)  en Noah Kok allemaal nog een doelpunt. In het derde en vierde part weten de Otters nog 2 keer te scoren, maar de Vuursche reageert met Logan Bouwmeester en Axel van den Berg, waardoor de eindstand 6-10 is geworden. Een uitstekende start van het seizoen.

Aanstaand weekend is de tweede wedstrijd van de Vuursche BJ1 om 19.00 uur. Dit maal thuis, in de Trits, tegen Woerden. Dit belooft een mooie wedstrijd te worden, want ze zijn erg aan elkaar gewaagd.

Op de foto van links naar rechts: Trainer/coach Gert Jan van Baaren, Noah Kok, Axel van den Berg, (achter) Jamie Bouwmeester, Logan Bouwmeester en Rick Kroesbergen. Voor: Vlad Dobriakov, Bryan van Loon, Ivar Visser, Jasper Zahradnic en Lars de Vlieger.