Algemeen Nieuws

Beste waterpolo- en zwemvrienden van de Vuursche,

Het kabinet heeft afgelopen week weer nieuwe maatregelen genomen om de verspreiding van het virus verder tegen te gaan. Deze maatregelen zijn afgelopen zondag van kracht geworden.

Zoals het voor iedereen waarschijnlijk wel duidelijk is, hebben deze maatregelen wederom vérstrekkende gevolgen voor ons.

Omdat na 17.00 uur ook de zwembaden gesloten moeten zijn, kunnen wij na dit tijdstip niet meer trainen of aan wedstrijden deelnemen. Dit houdt in dat trainingen en wedstrijden na 17.00 uur komen te vervallen tot tenminste 19 december. De KNZB heeft hierop besloten om alle waterpolowedstrijden tot het einde van het jaar af te gelasten. Vooralsnog zullen de zwemwedstrijden, daar waar mogelijk, wel worden voortgezet.

Wij zijn echter met de Trits overeengekomen, dat we in het weekend overdag van het zwembad gebruik kunnen maken, zodat we jullie toch nog een sportief wekelijks moment kunnen bieden.

Voor meer informatie verwijzen we jullie naar de e-mail van 1/12/2021. Heb je de e-mail niet ontvangen? Check je spam-folder of meld je bij het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Let op! Houd je aan onderstaande maatregelen:

  • Iedereen moet met zwemkleding aan (onder je overkleding) naar het zwembad komen.
  • Omkleden kan je in de gang of bij het bad.
  • Je mag maximaal 5 minuten van te voren aanwezig zijn.
  • Na het zwemmen is douchen mogelijk maar omkleden in de individuele (kleine) kleedruimtes.
  • Voor iedereen van 18 jaar en ouder geldt dat je bij binnenkomst in de Trits een QR code en je ID moet laten zien (coronacoördinatoren, trainers, coaches, Juryleden en scheidsrechters uitgezonderd).
  • Publiek is niet welkom
  • Uiterlijk om 17.00 uur moet iedereen de accommodatie verlaten hebben.
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur
Marcel Verwoerd
Voorzitter