Algemeen Nieuws

Op zaterdag 18 september 2021 is de Grote Clubactie gestart. Wij doen natuurlijk mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om voldoende geld in te zamelen voor nieuwe materialen.
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers, zie www.groteclubactie.nl, kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!
Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.

Verkoopboekje:
Vanaf donderdag 23 september zullen de leden via hun trainer een verkoopboekje uitgereikt krijgen.
Via het verkoopboekje geven kopers voor de aankoop van hun lot(en) een eenmalige machtiging af. Dit kan nu zelfs via de mobiele telefoon van de koper door de QR-code op het boekje te scannen. Deze snelle en eenvoudige manier om loten te verkopen, scheelt de vereniging ook invoerwerk omdat de verkochte loten direct worden verwerkt.

Online loten verkopen door de leden: Bij deze vernieuwde methode ontvangen de leden hun eigen verkooppagina om online loten te verkopen. Je krijgt via de mail een persoonlijke verkooppagina. Deze verkooppagina deel je met familie en vrienden via je e-mail, whatsapp en Social Media. Deze mail heb je inmiddels in je mailbox ontvangen.

Direct kopen? Klik op de banner hieronder en steun Z.C. De Vuursche!

Superlot:
Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van
€ 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten via een eenmalige machtiging.
Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl.

Extra beloning:
Bij elke vijf loten die jij als Vuursche-lid verkoopt, krijg je een lotnummer. Na de sluitingsdatum zullen we de loting houden.

Er zijn leuke prijzen te winnen! Welke deze zijn is nog een verrassing! O.a. een kanotocht op de Kromme Rijn beschikbaar gesteld door Familierestaurant De Jonge Graaf in Cothen.
Voor het Vuursche-lid dat de meeste loten verkoopt wint 2 kaartjes voor een bezoek aan Jumpsquare in Baarn!
Wie een superlot (50 loten) verkoopt ontvangt een waardebon voor 20,-- van Familierestaurant De Jonge Graaf in Cothen.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de trainer vóór 15 november. Jouw trainer zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Via jouw trainer kan je een nieuw boekje vragen.
Tip! Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2021 is geld inzamelen voor nieuwe materialen voor zwemmen en waterpolo.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Bestuur ZC de Vuursche

 

 

 

Op dinsdag 8 december vindt de trekking van de Grote Clubactie 2021 plaats onder toeziend oog van de notaris.