Algemeen Nieuws

Beste waterpolo- en zwemvrienden van de Vuursche,

Nog even......

We dachten even dat het met de vaccinaties de goede kant op zou gaan. Vorige week hebben we dan ook weer vol verwachting naar de persconferentie gekeken. We hoopten dat ons wat perspectief geboden zou worden. Eigenlijk waren we er al bang voor dat het voor ons zwemmers niet positief zou uitvallen. Door de toenemende besmettingen met de nieuwe varianten van het COVID19 virus is dat uiteraard begrijpelijk maar wel zeer teleurstellend dat wij nog weinig vooruitzichten hebben op het hervatten van de trainingen en wedstrijden. Eerlijk gezegd zien wij de lopende competities niet meer herstart worden, het is al de vraag of wij dit seizoen nog wel in het zwembad komen. We moeten dus nog even blijven volhouden, er komen zeker ook weer betere tijden.


Dit brengt ons wel op de beslissing die wij eerder al genomen hebben om Q1 van 2021 geen contributie te innen. De KNZB rekent ons wel de kosten aan die zij ons normaal ook in rekening brengen. De Trits rekent ons echter enkel af wat wij afnemen. Een deel van onze kosten gaan dus gewoon door, maar zeker niet alle. Om deze reden hebben wij besloten om Q2 maar gedeeltelijk te gaan innen en wel voor de helft van de normale verschuldigde contributie. Wij hopen dat je dit gebaar ook weer erg zult waarderen en we hiermee allemaal rustig afwachten tot we weer het water in mogen duiken. Wij hebben gelukkig niet vernomen dat er leden zijn die mogelijke betalingsproblemen hebben of hun lidmaatschap door COVID19 zouden willen beëindigen. Uiteraard zijn wij daar blij mee en het geeft des te meer aan hoe de Vuursche bij jullie in het hart zit. Wij gaan deze tijd hiermee goed doorkomen en onze vereniging zal straks bij het nieuwe normaal gezond weer van start gaan, met jullie allemaal!


Wel zouden we graag wat meer willen organiseren voor onze jeugdleden, die buiten wel met elkaar mogen sporten. De avondklok wordt ook met een uur verruimd, waardoor het nog beter mogelijk moet zijn om buiten activiteiten te organiseren. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers die dit zouden willen begeleiden en/of goede ideeën hebben voor deze sportieve activiteiten. De jeugd wil graag weer wat gaan doen en bovendien kijken zij er enorm naar uit om elkaar weer op een sportieve manier te ontmoeten. Helaas kunnen we dit niet organiseren met weinig ondersteuning, dus ouders, oudere jeugd, senioren, iedereen die mee wilt helpen: meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We rekenen op jullie!


Tot slot willen we mededelen dat we ons wederom genoodzaakt zien de jaarlijkse ledenvergadering digitaal te houden. We zullen dit op dezelfde manier doen als afgelopen jaar. Houdt hiervoor de berichtgeving in de gaten. De benodigde stukken zullen op tijd gepubliceerd worden zodat je de mogelijkheid hebt om vragen te stellen of eventuele opmerkingen kunt geven.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur
Marcel Verwoerd
Voorzitter