Algemeen Nieuws

Vanavond is er voor de jeugdleden van ZC de Vuursche de laatste buiten-training. Ondanks dat de zwembaden in Baarn gesloten bleven konden we dankzij de Baarnse IJsbaan met gemiddeld 50 jeugdleden per avond (verdeeld in de groepen t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar) buiten trainen onder enthousiaste leiding van de trainers: Juliette, Mariska, Enne, Jamie, Liselotte, Martijn, Lotte, Logan, Naomi, Niels, Marcel, Rein, Samantha, Michiel, Joeri, Bryan en Jasper

Namens de organisatie: Tamara, Juliette, Belinda, Mariska en Truus willen wij ook langs deze weg de ouders en leden bedanken die als toezichthouder bij de ingang hebben gestaan!

Gezien de opkomst van de jeugd-leden kunnen we spreken over een groot succes in deze, ook voor ons, rare tijd. Maar we hebben laten zien dat we niet alleen water nodig hebben om met elkaar sportief bezig te zijn!

We hebben 10 weken getraind op de ijsbaan. Wat zullen we de oranje zeehondjes gaan missen…

Als de laatste training erop zit, wensen wij iedereen, namens organisatie, bestuur en leden een fijne vakantie en hopen wij iedereen, in goede gezondheid, weer in het nieuwe seizoen op en in het zwembad te zien!