Algemeen Nieuws

<<UPDATE 13/3/2020: conform de richtlijnen van de KNZB is het evenement voorlopig uitgesteld>>

 

vrijdag 27 maart 2020 SPONSORZWEMMEN! Zwem mee voor het goede doel!

 

Ook dit jaar gaan we sponsorzwemmen bij Z.C. De Vuursche.
Op vrijdag 27 maart a.s. gaan we zwemmen voor het goede doel: “Special Olympics voor de Baarnse G-handballers”

In Baarn hebben we het G Handbal Team (handbal voor mensen met een verstandelijke beperking). Dit fanatieke en enthousiaste team wil dit jaar graag weer deelnemen aan de Special Olympics Nederlandse Spelen in Den Haag. Van 12 t/m 14 juni 2020 gaan zij daar hun behaalde Bronzen medaille uit 2018 verdedigen. Maar het allerbelangrijkste waarvoor we gaan sponsorzwemmen is dat dit G Handbalteam kan meedoen. Het 3-daagse sportevenement is voor de spelers en hun begeleiders dé kers op de taart. Zij leven hier echt naar toe!
Voor ons is het heel normaal dat we kunnen zwemmen en waterpoloën en om aan wedstrijden mee te doen. Door het sponsorzwemmen gaan we onze steentje bijdragen om sporten voor iedereen mogelijk te laten zijn en dat het Baarnse G Handbal Team aan de SONS kan deelnemen.

Zwem dus mee op vrijdag 27 maart en steun dus het Baarnse G Handbal Team!

Ook dit jaar gaat de helft van de opbrengst naar het speciale doel en met de andere helft vervangen we onze huidige gebruikte waterpoloballen en zwemmaterialen voor nieuwe!

Hoe werkt het:
-Bepaal hoeveel baantjes jij gaat zwemmen en ga op zoek naar sponsoren bijv. familie, vrienden, buren, collega’s.

-Geef bij hun aan hoeveel baantjes jij gaat zwemmen en hoeveel zij per baan willen sponsoren? Vul dit in op jouw sponsorformulier.

-Tevens vraag jij gelijk het sponsorgeld zodat je er achteraf niet achteraan hoeft te gaan. Jouw sponsoren mogen natuurlijk ook een vast bedrag invullen. Is je sponsorformulier vol ga dan verder op de achterkant of download een extra formulier op de website.

Op 27 maart ga jij je baantjes zwemmen en controleren wij jouw gezwommen banen. Tijdens het sponsorzwemmen maken wij de totaalopbrengst voor het goede doel bekend.

Voor de eerste 3 deelnemers met het hoogste sponsor bedrag zijn er leuke extra prijzen beschikbaar!

Laten we er met z’n allen weer een mooi sponsorzwemfeest van maken.

Lever het sponsorformulier inclusief het sponsorgeld voor 23 maart in bij je trainer/ster of bij Truus Veendrick, Van Galenlaan 3


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm