Algemeen Nieuws

Vanaf komende maandag 2 september duiken de leden van Zwemclub De Vuursche weer het zwembad van sportcentrum De Trits in. Het nieuwe seizoen 2019-2020 gaat beginnen voor leden en trainers. De zwemmers bijten het spits af. Onder deskundige en enthousiaste leiding van Ida Schaad zullen de zwemmers hun eigen zwemtechnieken nog meer verbeteren en zal nog meer snelheid hopelijk het afgelopen seizoen gaan evenaren. Namens de waterpolo afdeling duiken de pupillen op dinsdagavond 3 september als eerste het water in. Bij de waterpolojeugd gaan dit seizoen maar liefst 4 jeugdteams van start. Bij de senioren gaan 1 damesteam en 4 herenteams van start. De dames, heren en jeugdteams gaan de sportieve strijd aan in de regiocompetitie.
De Trimmers zijn vanaf donderdag 5 september van de partij. Om 21:30 uur gaat men onder enthousiaste leiding een half uur pittig zwemmen om op gezellige en sportieve wijze de conditie op peil te houden. Iedereen kan deelnemen omdat het zwemprogramma zo wordt gemaakt dat ieder naar eigen kunnen kan zwemmen.
De “Donderkoppies” zijn vanaf vrijdag 6 september van 17:30 tot 18:30 uur in zwembad de Trits te vinden. Tijdens dit leuke uur van de week worden alle facetten van het wedstrijdzwemmen en waterpolo aan bod gebracht. De naam “Donderkoppies” komt van de kikkers af. Wanneer een kikker nog klein is en nog pootjes moet krijgen om zich behendig te kunnen bewegen in het water of op het land, dan heten zij nog donderkoppies. Zo ook de jongste jeugd die kennis komt maken. Zij hebben vaak net hun A- en B- zwemdiploma behaald en moeten nog veel leren om goed te kunnen wedstrijd zwemmen en/of te waterpoloën. Vanuit Donderkoppies stromen de kinderen door naar de zwem- of waterpolo-afdeling. Kom voor de leuke kennismaking naar zwembad de Trits en neem je zwemkleding mee! Dan kun je gelijk met eigen ogen zien hoe leuk het bij Zwemclub De Vuursche is. Het team van trainers en begeleiders heten jullie van harte welkom! Uiteraard is het minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A en B verplicht. Klik hier voor de trainingstijden

Voor meer informatie over de activiteiten van Z.C. de Vuursche? Kijk vooral rond op deze website of neem contact op met het secretariaat, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 035-6316122. Tot ziens in zwembad De Trits!!

Zwemclub De Vuursche wenst al haar leden, trainers en vrijwilligers veel succes en plezier toe in het komend seizoen.