Algemeen Nieuws

Gisteravond, tijdens de Algemene Ledenvergadering, werd Belinda van Dinther gekozen als nieuw bestuurslid en nam daarna de functie van secretaris op zich. Zij neemt hiermee het stokje over van Jan Hof, die na vijftien jaar afscheid nam van het bestuur.

Voor velen is Belinda een bekend gezicht bij De Vuursche. Al jong als waterpolspeelster en daarna heeft ze ook door de jaren heen vele vrijwilligerstaken vervuld. Belinda heeft ook 10 jaar vervuld bij TOV. Bestuur en leden zijn verheugd dat Belinda het bestuur wil versterken en wensen haar veel plezier als nieuwe secretaris van Zwemclub De Vuursche.

De nieuwe contactgegevens zijn: Zwemclub De Vuursche, De Ruijterlaan 3, 3742 AE, Baarn, T 035-6316122, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De korte vergadering werd een soort van ledenvergadering 2.0, aangekleed met een ware powerpoint-presentatie. Veel aandacht en waardering was er voor de evenementencommissie die in 2018 zich, samen met vele anderen, keihard hebben ingezet om veel geld binnen te halen. O.a. door Scoren Voor Scorebord op Koningsdag en het geslaagde sponsorzwemmen. Ook vanaf hier nogmaals hulde! In samenspraak met de Trits is het nieuwe scorebord, rond de jaarwisseling door de Trits beschikbaar gesteld. Dat geef mede lucht om nieuw materiaal aan te schaffen. Binnenkort spelen de waterpoloërs met nieuwe waterpoloballen in onze eigen clubkleuren. De jaarrekening 2018 liet een hele kleine plus zien en de begroting 2019 is rooskleurig. Door wettelijke en geïndexeerde tarieven stemde de Ledenvergadering in met een lichte contributieverhoging per 1 juli 2019.

Na vijftien jaar nam Jan Hof afscheid van het bestuur. Helaas was hij deze avond, vanwege een ziekenhuisopname, niet aanwezig. Voorzitter Marcel Verwoerd bedankte Jan en zeker ook Joke voor hun duobaan. Hij las de brief voor die Jan voor de ledenvergadering had opgesteld. Een voorstel vanuit de ledenvergadering om n.a.v. de inhoud van de brief, de eerste 2 nieuwe waterpoloballen te dopen als de Jan&Joke bal werd door de aanwezigen toegejuicht. Jan en Joke nogmaals heel veel dank voor al jullie inzet voor het secretariaat in de afgelopen vijftien jaar.

Hieronder de ingezonden brief van Jan Hof.


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm