Algemeen Nieuws

Het sponsorzwemmen zit erop! Na een gedegen warming up van Robin van Galen (Bondscoach NL Heren Waterpolo) en ambassadeur van de Axel Foundation, gingen de leden van de Vuursche te water om zoveel mogelijk banen te zwemmen en hun doel te behalen. Als eerste gingen ruim 35 kinderen onder de 13 van start onder het oog van hun ouders en sponsoren. Daarna gingen, wederom na een zeer goede warming up, ruim 25 oudere zwemmers (en een zelfs een ouder) te water om hun doelen te behalen.

Na afloop van deze zeer geslaagde avond overhandigde voorzitter Marcel Verwoerd aan de vader van Axel, Robin van Galen en mascotte Victor het sponsorbedrag. We kunnen vol trots melden dat er €1710,09 bij elkaar is gezwommen voor de Axel Foundation!

Leden, ouders en verzorgers, de evenementencommissie en het bestuur willen nogmaals alle sponsors, groot en klein en het publiek bedanken voor hun donaties, enthousiasme en support van, voor en tijdens deze sponsorzwemavond!

Binnenkort een uitgebreid verslag en natuurlijk staat er ook een uitgebreid fotoverslag op de website! Het fotoverslag is te vinden door op deze link te klikken.