Zwem Nieuws

11/12/2021 Heuvelrugcircuit deel 3

 

"Heuvelrugcircuit deel 3. 11 december: op weg naar een hopelijk mooie zwemwedstrijd! Wij konden toen nog niet weten dat dit tevens de laatste wedstrijd was voordat we weer in een lockdown terecht kwamen… We gingen met een klein groepje van 5 zwemmers: Jasmijn Scott, Hinde Wunderink, Dannique Koolen, Mara Hoppen en Marit Bakker. Jasmijn had nog een medaille tegoed van de vorige Heuvelrug (deel 2) en deze kreeg zij vandaag uitgereikt. Zij is 2e geworden en ontving daarvoor een zeer verdiende zilveren medaille!! 

 

13/11/2021 2e Heuvelrugwedstrijd

 

De vorige Heuvelrug wedstrijd was op 13 november. Wij gingen met 6 meiden van de Vuursche: Benthe en Mara Hoppen, Marit Bakker, Dannique Koolen, Hinde Wunderink en Jasmijn Scott. Laatstgenoemde is dus overall als 2e geëindigd!! 

De Vuursche is erg blij met deze gedreven zwemsters. Ze gingen allemaal voor mooie tijden na zo’n 2 jaar amper getraind te hebben en nauwelijks wedstrijden op het programma. Ik, als trainer, ben zo ontzettend trots! Ik hoop dat jullie mij, maar vooral jezelf, nog lang trots zullen blijven maken! Keep on going girls!!"

 

                     ****JASMIJN SCOTT - 2E PLAATS****

 

Van harte gefeliciteerd Jasmijn met je 2e plek bij de 2e Heuvelrugwedstrijd. Goed gedaan!!"