Zwem Nieuws

 

Op 2 april gingen we naar Utrecht voor deel 5 van de Heuvelrug. Deze keer gingen we met 6 dames, te weten: Dannique Koolen, Danique Eijsbouts, Benthe en Mara Hoppen, Jasmijn Scott en Hinde Wunderink.

 

Weer werd er knap en hard gezwommen door de dames van de Vuursche. Echt iedereen, maar dan ook iedereen heeft een snellere tijd gezwommen en er zijn diverse PR's gesneuveld. Het houdt niet op, Zo goed!! Er is altijd een leuke strijd tussen Hinde, Jasmijn en Mara zoals ook tussen Dannique en Danique. De ene keer is de een sneller en de andere keer de ander. You win some you lose some! Ze hebben natuurlijk allemaal hun favoriete slag!! 

 

Dannique Koolen was weer zeer moedig om deze keer geen 100 meter vlinderslag, maar 200 meter vlinderslag te zwemmen. Ontzettend knap!! En dat deed ze zeker niet onverdienstelijk, want ze heeft haar tijd, gezwommen in de afgelopen 2 jaar, met maar liefst 5 seconden verbeterd. Supergoed gedaan Dannique!!

 

Onze andere Danique (Eijsbouts) gaat altijd voor de rugslag, haar favoriete onderdeel. Deze keer ging het om 200 meter rugslag, wat ook zeker niet niks is!! Op deze afstand was ze al de houder van het clubrecord en die heeft ze weten te verbeteren met ruim 2 tienden van 3.02.28 naar 3.02.06!! Supergoed gedaan Danique!!

 

Ook werden er bij deel 5 twee medailles uitgereikt. Zowel Danique Eijsbouts (goud) als Dannique Koolen (brons) vielen in de prijzen.  

 

               ****VAN HARTE GEFELICITEERD DANIQUE EN DANNIQUE****