Zwem Nieuws

Afgelopen zaterdag (9-12-2017) namen een aantal oudere wedstrijdzwemmers van ZC de Vuursche voor het eerst deel aan een Masterwedstrijd.

De groep oudere zwemmers binnen ZC de vuursche was naast de reguliere wedstrijden, waar zij vaak tegen zwemmers strijden die minimaal 10 jaar jonger zijn, op zoek naar wedstrijden waar zij met leeftijdgenoten de strijd aan konden gaan. En zo kwamen zij bij het Zuyderzee Mastercicuit uit. Deze Masterwedstrijden zijn speciaal voor de oudere zwemmers die nog competitief actie zijn in het wedstrijdzwemmen.

Zwemmers van 20 jaar en ouder kunnen deel nemen aan deze wedstrijden en er is een klassement voor de verschillende leeftijdgroepen die per 5 jaar oplopen.

Namens ZC de Vuursche namen Lilianne van der Dussen, Antal Bos, Nick Leeflang, Sebastiaan de Vos en Sandra Soffers deel aan de wedstrijd die in Lelystad gehouden werd. Naast de gemoedelijke en gezellige sfeer wisten de zwemmers van ZC de Vuursche ook zeer mooie prestaties neer te zetten van persoonlijke records tot ereplaatsen in het klassement.

Zaterdag 6 januari nemen de zwemmers deel aan hun tweede Masterwedstrijd in Zwolle. 

Als het je als Vuursche lid ook leuk lijkt om mee te doen aan deze wedstrijden neem dan even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De afstanden zijn zeer gevarieerd: van 25 meter t/m 400 meter.

Groet de Masterzwemmers