Zwem Nieuws

Zaterdag 28 april is er in Soest weer heel hard gezwommen tijdens de Kikkersprint. Het waren allemaal lange en pittige afstanden, zoals 400 meter wisselslag en 200 meter vlinderslag.

Benthe Hoppen heeft haar eigen record op de 200m vlinderslag met 12 seconden verbeterd en dat in 3 weken tijd. Hiermee behaalde ze bovendien de 2e plaats.

Karen Splint werd 3e op de 200m schoolslag en verbeterde haar eigen record met maar liefst 21 seconden.

Laura Bense heeft eveneens haar eigen record op de 200m vrije slag ruimschoots verbeterd met 26 seconden en dat leverde haar een 3e plaats op.

Bijgevoegd de foto's vd medaille winnende dames.
 
Wat een super prestaties en namens iedereen: van harte gefeliciteerd !!

De PR van de maand maart ging bij de jongere zwemmers naar Mara Hoppen. Zij had de grootste verbetering op de 25 meter schoolslag bij de één na laatste competitiewedstrijd van dit seizoen in Rhenen.

Bij de oudere zwemmers had Nick Leeflang de grootste verbetering op de 100 meter vrijeslag gezwommen tijdens een masterwedstrijd in het 50 meter bad van Amersfoort.

Gefeliciteerd allebei!

Benthe Hoppen wist afgelopen zaterdag een uitzonderlijke prestatie neer te zetten door het clubrecord op de 200 meter vlinderslag te verbeteren in de leeftijd meisjes onder 11 jaar.

Voor velen een heel zware en soms zelfs onmogelijke afstand maar Benthe wist deze afstand te zwemmen in een tijd van 4.07.68.

Een verbetering van het clubrecord uit 2010 van maar liefst 14 seconden! Gefeliciteerd!

In het weekend van 17 en 18 februari jl. hebben de wedstrijdzwemmers van de Vuursche hele goede zaken gedaan. Op 17 februari wisten Marit Bakker en Dannique Koolen (ieder in hun leeftijdsklasse), bij de Heuvelrug-wedstrijden, de 3e plaats te bemachtigen! Op zondag 18 februari hebben Benthe Hoppen (1ste), Mara Hoppen (2x 1ste), Dannique Koolen en Sebastiaan de Vos (beide 3x 1ste) in Aalsmeer. bij de “Lenie van de Meer Bokaal” een mooie wedstrijd gezwommen. Dat leverde een heel mooi aantal medailles op!! Dezelfde zondag werd Marit Bakker bij de LAC 1e in een nieuw clubrecord! Van harte gefeliciteerd allemaal!

De PR van de maand januari ging bij de jongere zwemmers naar het jongste lid van de wedstrijdploeg: Mara Hoppen. Zij verbeterde haar tijd op de 25 meter vrijeslag tot 19.71.

Tijdens de tweede masterwedstrijd van het seizoen verbeterde Sebastiaan de Vos, het oudste lid van wedstrijdploeg, zijn tijd op de 200 meter vlinderslag en veroverde daarmee de PR van de maand bij de oudere zwemmers. Hij zwom de mooie ronde tijd  4.32.00.

Gefeliciteerd allebei!