Zwem Nieuws

De PR van de maand mei gaat naar..... Sebastiaan de Vos! 

Hij heeft zijn tijd verbeterd op de 25m rugslag bij de Masters. Zijn nieuwe tijd is 21.94. 

Van harte gefeliciteerd, Sebastiaan.

De PR van de maand april ging bij de jongere zwemmers naar Marit Bakker. Zij had de grootste verbetering op de 25 meter vlinderslag bij de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen in ons thuisbad De Trits. Bij de oudere zwemmers had Finn van Rhijn de grootste verbetering op de 200 meter wisselslag bij een Heuvelrug wedstrijd. Gefeliciteerd allebei!

Benthe Hoppen wist bij de Ijssalon Bemer Kikkerwedstrijd in Soest haar eigen clubrecord op de 200 meter vlinderslag te verbeteren met maar liefst 12 seconden in 3 weken tijd! Ze verbeterde haar tijd van 4.07.68 naar 3.55.62! Marit Bakker zette bij deze wedstrijd voor het eerst een tijd neer op de 400 meter wisselslag. Een nieuw clubrecord bij de meisjes onder 11 jaar. Gefeliciteerd meiden! 

Zaterdag 28 april is er in Soest weer heel hard gezwommen tijdens de Kikkersprint. Het waren allemaal lange en pittige afstanden, zoals 400 meter wisselslag en 200 meter vlinderslag.

Benthe Hoppen heeft haar eigen record op de 200m vlinderslag met 12 seconden verbeterd en dat in 3 weken tijd. Hiermee behaalde ze bovendien de 2e plaats.

Karen Splint werd 3e op de 200m schoolslag en verbeterde haar eigen record met maar liefst 21 seconden.

Laura Bense heeft eveneens haar eigen record op de 200m vrije slag ruimschoots verbeterd met 26 seconden en dat leverde haar een 3e plaats op.

Bijgevoegd de foto's vd medaille winnende dames.
 
Wat een super prestaties en namens iedereen: van harte gefeliciteerd !!

De PR van de maand maart ging bij de jongere zwemmers naar Mara Hoppen. Zij had de grootste verbetering op de 25 meter schoolslag bij de één na laatste competitiewedstrijd van dit seizoen in Rhenen.

Bij de oudere zwemmers had Nick Leeflang de grootste verbetering op de 100 meter vrijeslag gezwommen tijdens een masterwedstrijd in het 50 meter bad van Amersfoort.

Gefeliciteerd allebei!

Benthe Hoppen wist afgelopen zaterdag een uitzonderlijke prestatie neer te zetten door het clubrecord op de 200 meter vlinderslag te verbeteren in de leeftijd meisjes onder 11 jaar.

Voor velen een heel zware en soms zelfs onmogelijke afstand maar Benthe wist deze afstand te zwemmen in een tijd van 4.07.68.

Een verbetering van het clubrecord uit 2010 van maar liefst 14 seconden! Gefeliciteerd!