Waterpolo Nieuws

"Hé scheids, bedankt!” of "Hé official, bedankt!”  Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. Week in week uit staan scheidsrechters en officials aan de badrand klaar zodat wij waterpoloërs onze wedstrijden kunnen spelen. Daar willen de waterpolocommissie graag even extra bij stilstaan.

Ook dit jaar vindt de week van de scheidsrechter plaats en is er dus extra aandacht voor de inzet van scheidsrechters en officials welke het mogelijk maken dat er wekelijks op de sportvelden, in de sporthallen en in de zwembaden competities plaats kunnen vinden.

De officials en scheidsrechters zorgen ervoor dat alles volgens de spelregels verloopt en dat iedereen kan genieten van de sport. De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangenomen. In de Week van de Scheidsrechter wordt er aandacht gevraagd voor de official en wordt er waardering uitgesproken voor deze groep vrijwilligers.

Wist je trouwens dat er zo'n 11.000 officials actief zijn voor de KNZB?  Al deze mensen dragen vanuit hun passie voor de zwemsport hun steentje bij om competities en kampioenschappen mogelijk te maken. Maar wie zijn die mensen die we ook wel kennen als de witte of oranje brigade. Misschien lig je dit weekend of binnenkort weer in het water of zit je aan de badrand neem dan eens extra de moeite om hen te bedanken voor hun inzet! Zonder scheidsrechters en officials, geen wedstrijd.

Doe iets extra's en LIKE het bericht van "de week van de scheidsrechter"op onze Facebookpagina en toon daarmee je extra waardering voor onze scheidsrechters en officials! Klik op de regel. 

De waterpolocommissie van Z.C. de Vuursche dankt haar scheidsrechters en officials voor hun inzet voor Z.C. de Vuursche en tevens alle andere scheidsrechters en officials van alle andere verenigingen. Dankzij de inzet van hun allen kunnen wij deelnemen aan de waterpolocompetitie en onze wedstrijden spelen in Sportcentrum de Trits of in een ander zwembad!

#scheidsbedankt 

(in willekeurige volgorde) Kees van Hardeveld, Stavros Tsibidakis, Martijn Mostert, Reijer Paerel en Tijmen Pluimers.

#officialbedankt

(in willekeurige volgorde) Juliëtte Kuijt, Jeroen Maassen, Karin van Cleef, Joost Pluimers,  Niels Beem, Ingmar Velthuizen, Petra Zahradnik, Anouk Mostert, Johan Braas, Niels Velthuizen, Remco van Dijk, Nick v.d. Horst, Ruud Kroeze, Erik Velthuizen, Thierry Lammertse, Ricky Verwoerd, Jeroen Hof, Mariska Kraaikamp, Joeri de Pater, Rick Meulenbeld,  Alwin Lammertse, Enne Feenstra, Nellie van Gent, Martin Koekkoek, Gert Lever, Patrick Terschegget, Patricia Ravenhorst, Marjolein Koenen, Truus Veendrick, Stephan Heuving, Ronald van Dijk, Dennis Tsibidakis, Ruben Bakker, Jeroen van Slooten, Samantha Verwoerd en Eric van Laar.

Waterpolocommissie Z.C. de Vuursche