Waterpolo Nieuws

De zomervakantie is helaas weer voorbij en de scholen zijn weer van start gegaan. Ook De Vuursche gaat weer van start, dinsdag 23 augustus gaan we onder begeleiding van enthousiaste trainers/coaches het water in. Op zaterdag 10 september start de competitie.
 
Hieronder volgen nog een aantal praktische zaken voor het seizoen 2016-2017:

We starten deze competitie met 5 jeugdteams en 3 heren- en 1 dames team.
Voor een indeling van de jeugdteams en het overzicht van de trainers en coaches verwijzen wij jullie naar de bijlage.
 
Competitierooster: Het competitierooster voor alle teams is online te bekijken via onze website.

Tuchtzaken: Wij willen jullie erop wijzen dat kosten voorvloeien uit een tuchtzaak voor rekening zijn van de speler/ster. Deze kosten zullen door de penningmeester geïnd worden.
Voor meer informatie: www.knzb.nl.
 
W-cursus:  Deze wordt gehouden op 29 augustus, 5 en 12 september in Baarn. Door de vele wedstrijden is het altijd weer een gepuzzel om voor alle wedstrijden een jurytafel te maken. We zijn op zoek naar uitbreiding van onze juryleden en vergeet niet je hebt de beste zitplek om de wedstrijd te volgen! Voor leden vanaf 16 jaar is deze cursus “verplicht”. En zonder jurytafel geen wedstrijden.

Maar natuurlijk zijn familieleden, partners etc van harte welkom. Alle kosten worden door de club vergoed. Er zijn reeds drie aanmeldingen, Ronald van Dijk, Joost Pluimers en Anouk Mostert-Zevenbergen. Hartstikke top dat jullie je al hebben opgegeven! Wie volgt?
De cursus wordt gegeven in het clubgebouw van de Baarnse IJsbaan. Lees hier de uitnodiging.
 
Scheidsrechters: Met trots stellen wij wederom  onze waterpoloscheidsrechters voor: Reijer Paerel, Kees van Hardeveld, Tijmen Pluimers, Stavros Tsibidakis, en Martijn Mostert.
Zij hebben vorig seizoen bijna 100% gefloten voor onze club. Bij een aantal clubs zijn er teams teruggetrokken omdat zij de norm van 100% niet gehaald hebben en ook geen nieuwe scheidsrechters hebben aangemeld voor de cursus. Door hun inzet hebben wij dit jaar 7 teams (alleen de teams waar scheidsrechters voor aangewezen worden) kunnen inschrijven. We zijn onze scheidsrechters dan ook zeer dankbaar voor hun inzet! Ook voor dit seizoen wensen wij jullie veel fluitplezier! De spelers willen we dan ook wederom oproepen om in het besef dat deze scheidsrechters het mogelijk maken dat jij mag spelen, met respect voor je tegenstander en de arbitrale leiding de wedstrijden te spelen! In het najaar wordt er weer een cursus gehouden. Je moet wel in het bezit zijn van een W-tje. Zodra dit bekend wordt doen wij weer een beroep op jullie. Maar alvast aanmelden mag natuurlijk altijd!
 
Op naar het digitale tijdperk….We zijn nu twee seizoenen gestart met het DWF en het invullen via de tablet. Coaches en aanvoerders moeten er op letten dat zij voor aanvang van de wedstrijd het DWF hebben ingevuld. Wij willen Jeroen van Slooten en Jeroen Hof wederom bedanken voor het verzorgen van de tablets. Zij zorgen er voor dat bij alle thuiswedstrijden de tablets ge-upload zijn.
Wil je per e-mail een vraag stellen of iets melden inzake het DWF stuur dan je bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Regio-Midwest en KNZB: Ben je op zoek naar reglementen, spelregels, competitiezaken etc. kijk dan eens op de volgende sites: www.knzb.nl of www.knzbmidwest.nl en natuurlijk via onze eigen website.
 
Als er vragen zijn naar aanleiding van deze brief of andere vragen, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij wensen iedereen veel speelplezier, een sportief en gezellig seizoen!!
 
De waterpolocommisie; Tijmen Pluimers, Gert v.d. Broek, Alwin Lammertse, Gert Lever, Patrick Terschegget en Truus Veendrick.