Waterpolo Nieuws

Het nieuwe seizoen 2017-2018 is begonnen! Lees hieronder de nieuwe waterpolo-nieuwsbrief met het laatste nieuws! Wil je contact opnemen stuur dan een bericht aan de waterpolosecretaris Truus Veendrick

Klik op deze link voor het nieuwe competitierooster! LET OP! Er kunnen nog wijzigingen komen.


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm

Vanaf komende dinsdag 22 augustus starten de trainingen van Heren 1, 2  en 3 om 21:00 uur. Dit nieuwe seizoen gaat een langgekoesterde wens in vervulling om eerder te kunnen trainen. In nauw overleg met de Trits is dit nu mogelijk gemaakt. De heren zullen hopelijk met nog meer energie werken aan hun technieken en tactieken. Om 22:00 uur stappen zij het zwembad weer uit. De vrijdagtraining start ongewijzigd om 20:30 uur

Afgelopen zondag 9 april speelden de pupillen EG1 van ZC de Vuursche hun laatste competitiewedstrijd om 11.00 uur in Haarlem tegen het pupillenteam van ZV Haerlem.

De competitie was zeer spannend. De strijd om het kampioenschap ging tussen ZV Haerlem uit Haarlem, De Meeuwen uit Diemen en ZC de Vuursche.

Er  moest gewonnen worden om kampioen te worden.

Met het complete team vertrok het team met een grote schare toeschouwers om 09.30 uur bij Sportcentrum de Trits.

Het werd een zeer spannende wedstrijd. De teams waren zeer aan elkaar gewaagd. In de eerste wedstrijd had ZV Haerlem met 5-1 gewonnen van de Vuursche pupillen. De strijd ging gelijk op. Helaas wist ZV Haerlem 2x te scoren en de Vuursche maar 1x.

De eindstand was  2-1 in het voordeel van ZV Haerlem! ZC de Vuursche is trots op dit jonge team dat een mooie tweede plaats behaalde!

 

Het team bestaat uit:

Wytske Lever, Salomeja Lozovski, Marit Bakker, Merel Aarninkhof, Ragna Lamaitre, Arvid Lamaitre , Rick Pap en Joost Albrecht.

De coaches Jan Aarninkhof en Enne Feenstra kijken kijken terug op een geslaagd en gezellig seizoen. Zij zullen volgend seizoen met het team meegaan naar de volgende leeftijdscategorie onder 13.

Onderdeel van onze website is de team-foto, we hebben besloten om het dit jaar eens anders te doen, en afscheid te nemen van de saaie standaard teamfoto’s welke je overal tegenkomt. Vandaar de volgende wedstrijd:

“Bedenk en maak een originele teamfoto voor onze ZC de Vuursche-website”

Heb jij binnenkort een wedstrijd en is jouw (zwem/waterpolo) team compleet? Maak dan even een teamfoto voordat de wedstrijd van start gaat. De creatiefste/origineelste teamfoto wint een ijsje voor elke teamlid (jeugdteam) of een bittergarnituur (senioren).

 

Spelregels:

·         Stuur jullie creatiefste/origineelste teamfoto uiterlijk in voor 19 februari 2017.

·         Naast de inzending dient ook een “normale” teamfoto meegezonden te worden, deze kan onder andere gebruikt worden voor media-uitingen, etc.

·         Elke speler dient herkenbaar te zijn als Vuursche-lid (zwembroek, T-shirt of sponsorkleding)

·         Onder compleet verstaan we: “maximaal één afwezige speler”.

 

Jullie inzending mogen jullie sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het winnende team wordt in februari bekend gemaakt.

Je bent niet verplicht om mee te doen met de wedstrijd, maar we zouden het wel waarderen wanneer jullie team dan een normale teamfoto instuurt voor 19 februari a.s.