Waterpolo Nieuws

Dit document beschrijft de algemene regels, regels voor, tijdens en na de waterpolowedstrijden in zwembad De Trits. Lees het aandachtig door en volg ten alle tijde de instructies in het zwembad!


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm

 


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm

De eerste competitieronde hadden we alleen maar uitwedstrijden en dus een mooie gelegenheid om te kijken hoe de andere verenigingen omgingen met het corona protocol. Nu het een en ander duidelijk is geworden, willen wij als waterpolocommissie toch om jullie hulp vragen.


Wij hebben bij iedere thuiswedstrijd minimaal 2 corona coördinatoren nodig. Als er geen coördinatoren zijn kunnen de wedstrijden niet doorgaan.

Dit is een harde eis van de KNZB en de scheidsrechters moeten er controle op houden dat er corona-coördinatoren aanwezig zijn.

Bij onze eerste oproep voor corona-coördinatoren hebben maar een paar mensen zich aangemeld. Hier zijn wij al heel blij mee.

Echter dit zijn er nog te weinig. Een optie is dat bij de jeugdteams ouders in roulatie in te delen, zodat een ieder een keer aan de beurt komt als corona-coördinator. Voor de heren en dames teams geldt dat zij ook in roulatie mee gaan draaien als corona-coördinator.  Zodat alle wedstrijden volgens het corona protocol door kunnen gaan.

Dus bied je aan als corona-coördinator!!! Graag aanmelden via e-mail bij de waterpolocommissie, zodat er een goed schema gemaakt kan worden.

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met vriendelijke groet,

de waterpolocommissie

De voorbereidingen zijn voor het aankomende waterpoloseizoen in volle gang. Zoals het er nu voor staat hopen we dat in het weekend van 3 en 4 oktober de competitie van start zal gaan.
De waterpolotrainingen zullen vanaf 1 september van start gaan.

ZC de Vuursche is op zoek naar een enthousiaste trainer/coach die per 1 september 2020 aan de slag gaat met onze herenteams.
Als trainer/coach zal je tweemaal per week de training verzorgen voor drie herenteams en als coach van heren 1 fungeren. Het heren 1 team speelt in de regio tweede klasse A.
De trainingen zijn op dinsdag van 21.00 tot 22.00 uur en vrijdag van 20.30 tot 21.45 uur. Op dinsdag zal ook het Jongens onder 17 meetrainen.
Vind je het leuk om heren 2 of heren 3 te coachen, neem dan ook contact op.

 

Daarnaast zijn we ook op zoek naar een enthousiaste trainer/coach die per 1 september 2020 aan de slag gaat met het damesteam.
Als trainer/coach zal je tweemaal per week de training verzorgen en als coach van dames 1 fungeren. Het dames 1 team speelt in de regio derde klasse.
De trainingen zijn op dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur en vrijdag van 19.30 tot 20.30 uur.


Enthousiast geworden of meer informatie: neem contact op met de waterpolocommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het nieuwe seizoen 2019-2002 is begonnen! Lees hieronder de nieuwe waterpolo-nieuwsbrief met het laatste nieuws! Wil je contact opnemen stuur dan een bericht aan de waterpolosecretaris Truus Veendrick

Klik op deze link voor het nieuwe competitierooster! LET OP! Er kunnen nog wijzigingen komen.