Algemeen Nieuws

Zwemclub De Vuursche doet mee aan deze actie van Jumbo! Vanaf 8 februari t/m 14 maart 2017 kan je bij de Jumbo supermarkt punten sparen voor je vereniging. Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je één gratis ‘Sparen voor je Sportvereniging’ sportpunt (voucher) met daarop een unieke code. Deze vouchers met unieke code zijn te deponeren in de zgn. Dropbox van De Vuursche in de Jumbowinkel of online te activeren. Met de gespaarde sportpunten kan de club een waardecheque ontvangen waarmee o.a. spelmaterialen aangeschaft kunnen worden.

Houdt onze Facebookpagina, Twitterkanaal en deze actiepagina in de gaten voor meer informatie en spaar met ons mee!

 

Online je punten activeren ? Klik op de deze Jumbo-link!

 

Geen mogelijkheid om dit via internet te doen?

Doe je bon in de Dropbox van de Vuursche bij de Jumbo (Joost den Blanken, Baarn) of in de groene Vuursche brievenbus in ons materiaalhok in De Trits.

 

Hoe meer punten we als vereniging verzamelen, hoe groter het bedrag dat de vereniging kan besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal verenigingen in die regio.

Het overzicht van de gespaarde punten, spaardoelen en informatie vind je via deze link.

Hieronder al enkele voorwaarden: 

  • Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je één gratis ‘Sparen voor je Sportvereniging’ sportpunt met daarop een unieke code.
  • De unieke codes kunnen éénmalig worden geactiveerd via de actiewebsite jumbo.com/sparenvoorjesportvereniging.
  • Bij het éénmalig activeren van de unieke code kun je zelf kiezen aan welke deelnemende sportvereniging je deze code wilt toewijzen. De toegewezen code wordt geregistreerd op de naam van de door jou gekozen sportvereniging.
  • De sportpunten worden van 8 februari t/m 14 maart 2017 uitgegeven bij de deelnemende Jumbo-winkel (Jumbo - Joost den Blanken, Baarn)
  • Indien je de vouchers met codes in een zogenaamde dropbox in de winkel of bij de sportvereniging doet (de groene brievenbus in het materiaalhok), zorgt respectievelijk de winkel of de sportvereniging voor digitale activatie van de actiecodes bij de betreffende sportvereniging.
  • Na het sluiten van de inlevertermijn per 14 maart 2016, worden de geactiveerde actiecodes per plaats geteld. Vervolgens worden per sportvereniging naar rato van het aantal geactiveerde actiecodes de waardecheques verdeeld voor de aankoop van sportartikelen en andere relevante artikelen.