Algemeen Nieuws

Op zondag 8 januari zijn door voorzitter Marcel Verwoerd, onder luid applaus van de aanwezigen, de aanmoedigingstrofeeën uitgereikt aan Erik Splint en Martijn Mostert.

Erik Splint ontving de Trofee voor zijn enthousiaste inzet binnen de zwemafdeling als wedstrijdsecretaris/coördinator, jurylid bij zwemwedstrijden, Splash-specialist en vraagbaak. De andere Trofee kreeg Martijn Mostert voor zijn inzet als waterpoloscheidsrechter, activiteiten binnen de sponsorcommissie en zijn vooruitstrevende bijdrage als bestuurslid. Beide heren waren verrast en mogen hun aanmoedigingstrofee een jaar thuis bewonderen. Als blijvende herinnering ontvingen zij ieder een persoonlijke oorkonde. Proficiat en dank namens het bestuur en leden !!

Wil je weten aan wie er vanaf 1997 aanmoedigingstrofeëen zijn uitgereikt? Bekijk de eregallerij via deze link.


De uitreiking vond plaats tijdens het nieuwjaarsfestijn van de Vuursche. Zo'n 100 deelnemers hadden zich gemeld voor deelname aan nieuwjaarsfestijn en borrel. Voor de Vuursche jeugd stond natuurlijk het gehele zwembad tot hun beschikking met vrolijke attributen. Maar ook ouders maakten daar gebruik van. Vrolijkheid ten top van jong tot oud. Volop gespetter en natuurlijk de glijbaan. In de Brasserie van Sportcentrum De Trits werd vanaf 17.00 uur de mogelijkheid geboden elkaar de beste wensen te wensen en het glas te heffen op een sportief 2017 . Maar eerst was er even een moment van bezinning omdat bekend was geworden dat op zaterdag 7 januari Kees van Hardeveld is overleden. Kees, jaren lang een zeer gewaardeerd en gerespecteerd lid van ZC de Vuursche. Voorzitter Marcel Verwoerd memoreerde hem en ter nagedachtenis werd een minuut stilte in acht genomen. En dan weer door met het nieuwe jaar, zoals Kees dit zeker gewild zou hebben. De aanmoedigingstrofeeën werden uitgereikt aan leden die dit verdienen. Dit jaar Erik Splint en Martijn Mostert. Zij ontvingen de trofee uit handen van voorzitter Marcel Verwoerd. Uiteraard met applaus door de aanwezigen. Daarna werd het glas geheven met de wens voor veel zwem- en waterpolo plezier en resultaten in 2017.  

Voor een spetterend beeld van het Nieuwjaarsfestijn bekijk het fotoverslag!