Algemeen Nieuws

De Vuursche was wederom van de partij tijdens de Baarns Avondvierdaagse. Alleen dit jaar werden er drie dagen gelopen. De organisatie besloot de eerste dag te annuleren wegens het door het KNMI afgegeven Code Oranje voor het midden van het land. De overige dagen liep de zwemclub met 21 wandelaars door de polder, het bos en het centrum van Baarn. De slotavond op vrijdag was warm maar feestelijk en gezeliig. Het werd extra gezellig doordat Han Kooy voor de 40e keer en Jennifer Kooy voor de 25e keer meeliepen. Beiden werden op het bordes van het gemeentehuis gehuldigd. De bijbehorende medailles werden hoogstpersoonlijk opgespeld door burgemeester Roëll.

Tijdens het wandelen konden de Vuursche lopers ook genieten van een korte pauze met limonade, koffie, thee en snoep. Dit werd verzorgd familie Kersten, Wendy Nieuwenhuis, Daniëlle en Logan Bouwmeester, Arjan de Vlieger, Tamara Bakker, Truus Veendrick, Gerard Lever en Joke Hof. De organisatie en groepsleiding was in handen van Jeroen Hof en Gert Lever.

Zwemclub De Vuursche feliciteert de wandelaars met hun prestatie en een woord van dank aan ieder die heeft bijgedragen aan een gezellige Avondvierdaagse 2018.

Bekijk het uitgebreide fotoverslag van de Avondvierdaagse met de Vuursche of klik hieronder op het TV videoverslag van RTV-Eemland, waarin ook de Vuursche schittert!