Algemeen Nieuws

"Koninklijk scoren voor ons scorebord" heeft een enorm bedrag van 1500 euro opgeleverd. Een fantastisch resultaat na een geslaagd evenement. In alle vroegte waren er diverse leden al in de weer om de kraam in te richten en vanaf het begin tot aan het einde was er veel belangstelling voor ons doel: geld voor een nieuw scorebord.

Vele voorbijgangers kochten met belangstelling één of meerdere enveloppen om een lot te bemachtigen en daarmee een mooie prijs uit de superloterij te winnen. Ook de gesponserde doosjes verse aardbeien en de zakjes snoep vonden gretig aftrek. Spons gooien, het zetten van glittertattoos, nagels lakken waren o.a. activiteiten om daarmee zoveel mogelijk geld op te halen. Daarnaast waren er ook spontane donaties van voorbijgangers die de Vuursche een warm hart toedragen. Ook probeerden velen het aantal knikkers te raden. Het waren totaal 819 knikkers en Nick Stroombergen zat er met 815 het dichtst bij. Uit handen van Mariska Kraaikamp ontving hij een Fatboy Lamzac als hoofdprijs.

Naast het fantastische resultaat kunnen de jeugdige en oudere vrijwilligers ook trots zijn op het visitekaartje die ze hebben afgegeven. Zelfs diverse passerende politici en ook burgemeester Roël hebben met belangstelling naar de reden van ons doel geluisterd.

Deze succesvolle actie tijdens Koningsdag was een prachtig begin van de doorlopende actie "scoren voor ons scorebord"! Want we hebben het nieuwe scorebord nog niet binnen, maar deze actie is een stevige stap vooruit!
Heel veel dank aan alle leden en vrienden die met enthousiasme, voor en tijdens Koningsdag, hebben geholpen om "Koninklijk scoren voor ons scorebord" tijdens Koningsdag mogelijk te maken en er voor gezorgd hebben dat we een fantastisch bedrag van 1500 euro ophaalde. Daarnaast bedanken we onderstaande ondernemers voor hun steun om o.a. de superloterij mogelijk te maken.

-Speeltuinvereniging Jan Steenlaan
-Brasserie de Trits
-Slagerij Matthijsen
-Bakkerij Olivers
-Chineesafhaalcentrum Hong Kong
-Fotoshoot Onno Tijsma
-Monkeytown Bussum
-HOF schoenen
-JUMBO Den Blanken
-Cafetaria Sofie
-SportZe Baarn
-Four Seasons
-Slagerij Bokma
-Boomer fashion
-Hap to Go
-Kiddie Kinderschoenen
-Schoonmaakbedrijf Lever
-Kwaliteitsstomerij Caronette
-IJssalon Bemer
-Stars by Daan
-Bouwbedrijf Gijs & van Cleef
-Pedicure Riet Tolboom
-Hairstudio Baarn
-Drogisterij Feijten
-Wim Hoogeveen herenmode
-Peter Frans Heek
-Haarknipjes en keycords Fourniturengroothandel.nl
-Een massage van Niek
-Nijhof Woonwarenhuis
-Sportcentrum  de Trits
-Herman Brink
-Grieks restaurant Olympia
-Gooise Bloembinderij
-Jeanscorner
-Nuvema uitvaartverzekeringen
-Kinderopvang Baarn glittertattoos
-Banketbakkerij Velthuizen
-Tempelaars Totaalbouw
-Cest Bon
-Ecoliscious Waterflesjes
-Ploeg IJzerwaren