Algemeen Nieuws

Afgelopen zaterdag werd de eerste Z.C. de Vuursche-vossenjacht georganiseerd. Bijna 40 kinderen liepen in kleine groepjes met hun begeleiders een zonnige en super gezellige vossenjacht, die startte in de Pekingtuin en eindigde bij De Trits.

Onderweg kwamen ze zeer uiteenlopende Vuursche vossen tegen: ooit wel eens een wandelende frietzak gezien, of een oma achter de rollator die er opeens hard lopend vandoor gaat? Rondlopende boksers, muizen, zelfs een loslopende boef bij het politiebureau. In het centrum van Baarn was opeens niets meer “normaal”. Door de vossen aan te spreken, en door het doen van een aantal behendigheidsspellen was het de bedoeling om letters en woorden te verzamelen en daar een zin van te maken.

Onderweg werden de kinderen en hun begeleiders natuurlijk voorzien van drinken en tijdens het oplossen van de zin stond er in Brasserie de Trits ook nog wat lekkers op de tafels.

Jumbo Den Blanken Baarn en Brasserie de Trits willen wij hartelijk danken voor hun bijdrage! Natuurlijk wil de evenementencommissie ook alle vrijwilligers bedanken. Dank zij deze sponsoren en vrijwilligers konden wij een leuk evenement voor onze jeugdleden organiseren.

Uiteindelijk hadden alle groepjes de oplossing van de Vossenjacht ontcijferd: “voor onze sport hebben we zwemwater nodig!”. Maar zoals zaterdag goed te zien was: ook op het droge hebben we veel plezier!

Bekijk het uitgebreide fotoverslag via deze link!