Algemeen Nieuws

Van dinsdag 30 mei t/m 2 juni 2017 vindt de Avondvierdaagse plaats in Baarn. Natuurlijk loop jij ook mee met jouw zwemclub! Elk jaar is dit sportieve wandelevenement nog steeds, voor jong en oud, een gezellige happening. Mede daardoor gaan we dus hopelijk ook dit jaar met veel Vuursche wandelaars van start. 

Met De Vuursche kun je afstand 5 of 10 kilometer lopen! 

Het spreekt voor zich dat wanneer men bij Zwemclub De Vuursche inschrijft, men in groepsverband meeloopt.  Voor deelname gelden de volgende voorwaarden:

-4x   5 km: vanaf basisschool groep 3 of per 30-09-2016 de leeftijd van zes jaar. 

-4x 10 km: vanaf basisschool groep 5 en indien jonger (alleen onder persoonlijke begeleiding).

De kosten voor deelname is  € 5,00 per persoon. Let op! Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk dinsdag 23 mei 2017! 

 

Vrijwillige hulp van ouders/familie/vrienden voor het bemannen van de drankstops of begeleiding tijdens het lopen voor één of meerdere avonden waarderen wij zeer! Op onderstaand strookje kunt u dit aangeven! Alvast bedankt.

Inschrijven kun je op 2 manieren doen!

1. Print en Knip onderstaand strookje uit, vul deze in en geef, met het inschrijfgeld, het aan je trainer/trainster of deponeer deze in de Vuursche-Postbus (hangt aan ons materialenhok in de Trits) of 2. Stuur een e-mail naar het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en neem de gegevens van de inschrijfstrook over. Let op inschrijving is geldig wanneer het geld is ontvangen.

Als je vragen hebt neem dan contact op met: Jeroen Hof, tel.: 084-0030597 


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm