Algemeen Nieuws

Afgelopen zaterdag werd de eerste Z.C. de Vuursche-vossenjacht georganiseerd. Bijna 40 kinderen liepen in kleine groepjes met hun begeleiders een zonnige en super gezellige vossenjacht, die startte in de Pekingtuin en eindigde bij De Trits.

Onderweg kwamen ze zeer uiteenlopende Vuursche vossen tegen: ooit wel eens een wandelende frietzak gezien, of een oma achter de rollator die er opeens hard lopend vandoor gaat? Rondlopende boksers, muizen, zelfs een loslopende boef bij het politiebureau. In het centrum van Baarn was opeens niets meer “normaal”. Door de vossen aan te spreken, en door het doen van een aantal behendigheidsspellen was het de bedoeling om letters en woorden te verzamelen en daar een zin van te maken.

Onderweg werden de kinderen en hun begeleiders natuurlijk voorzien van drinken en tijdens het oplossen van de zin stond er in Brasserie de Trits ook nog wat lekkers op de tafels.

Jumbo Den Blanken Baarn en Brasserie de Trits willen wij hartelijk danken voor hun bijdrage! Natuurlijk wil de evenementencommissie ook alle vrijwilligers bedanken. Dank zij deze sponsoren en vrijwilligers konden wij een leuk evenement voor onze jeugdleden organiseren.

Uiteindelijk hadden alle groepjes de oplossing van de Vossenjacht ontcijferd: “voor onze sport hebben we zwemwater nodig!”. Maar zoals zaterdag goed te zien was: ook op het droge hebben we veel plezier!

Bekijk het uitgebreide fotoverslag via deze link!

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Ons doel dit jaar is geld in te zamelen voor leuke club activiteiten!

onder andere een clubavond / dropping / filmavond / clinic van een bekende zwemmer/waterpoloër

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie:

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig: Wij werken met een éénmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Kijk voor meer info op dit YouTube filmpje: http://youtu.be/gu6V6t3MskI

Er zijn ook superloten: Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 167 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl. Verkoop je 20 loten dan ontvang van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor een dagje uit*, en € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen wij natuurlijk met alle leden van de club zoveel mogelijk loten verkopen om deze schatkist voor onze club zo vol mogelijk te krijgen!

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (oftewel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

 

Meer informatie volgt rond 12 september. Vertel het alvast aan je familie, buren en iedereen die je mooie prijzen gunt.

Contact persoon: Patrick Terschegget (sponsorcommissie)

Komende maandag 21 augustus 2017 duiken we weer het zwembad van sportcentrum De Trits in. Het nieuwe seizoen 2017-2018 gaat beginnen voor leden en trainers. De zwemmers bijten het spits af. Onder deskundige en enthousiaste leiding van Ida Schaad zullen de zwemmers hun eigen zwemtechnieken nog meer verbeteren en zal nog meer snelheid hopelijk het afgelopen seizoen gaan evenaren. Namens de waterpolo afdeling duiken de pupillen op dinsdagavond 22 augustus als eerste het water in. Bij de waterpolojeugd gaan dit seizoen maar liefst 4 jeugdteams van start. Bij de senioren gaan 1 damesteam en 4 herenteams van start. De dames, heren en jeugdteams gaan de sportieve strijd aan in de regiocompetitie. De Trimmers zijn vanaf donderdag 24 augustus van de partij. Om 21:30 uur gaat men onder enthousiaste leiding een half uur pittig zwemmen om op gezellige en sportieve wijze de conditie op peil te houden. Iedereen kan deelnemen omdat het zwemprogramma zo wordt gemaakt dat ieder naar eigen kunnen kan zwemmen. Nieuwe Trimmers (dames en heren) vanaf 16 jaar zijn van harte welkom om eens mee te komen doen. De “Donderkoppies” zijn vanaf vrijdag 25  augustus van 17:30 tot 18:30 uur in zwembad de Trits te vinden.