Algemeen Nieuws

De Vuursche heeft 1123,20 EURO opgehaald met De Grote Clubactie 2017! 468 loten zijn er verkocht dankzij 272 kopers, die de Vuursche een warm hart toedragen. Er is ook een eigen clubprijs verbonden voor de beste verkopers. De prijs is een avond bowlen en is aangeboden door sponsorRP Infra In Control”.

De winnaars zijn de teams Pupillen o.11jr. (228 loten) en de Pupillen o.13jr. (115 loten)

Zij overtroffen hun verkopende volgers: Aspiranten o.15jr. (46 loten), wedstrijdzwemmers (19 loten), Dames 1 (15 loten) en Aspiranten o.17jr. (5 loten).

De kopers van de clubloten kunnen vandaag zien of ze in de prijzen zijn gevallen en dus tot de gelukkige winnaars behoren. Kijk snel op de Grote Clubactie uitslagpagina: https://clubactie.nl/trekkingsuitslag

Zwemclub De Vuursche wil alle lotenkopers en verkopers enorm bedanken voor hun steun en inzet! Tevens een dankwoord aan Patrick Terschegget voor zijn inzet en coördinatie voor de Clubactie. We wensen de winnaars van de clubprijs alvast veel plezier bij het bowlen.

Zoals jullie allemaal weten komt Sinterklaas weer naar Nederland. Nu heeft Sinterklaas aan de evenementencommissie van ZC de Vuursche laten weten dat Sinterklaas zijn beste danspietjes zal sturen.

Wanneer: Vrijdag 1 december 2017. Locatie: de Trits. Wat heb je nodig: Je allerleukste danskleren en je beste dans moves. Daarnaast vindt er een mooie loterij plaats en worden de best verkopende leden / teams van de Grote Clubactie bekend gemaakt!

Wie mogen er komen: Iedereen die iets heeft met ZC de Vuursche. Geef je van te voren op d.m.v. het inschrijfformulier.

Kinderen t/m 8 jaar:
17.30-18.15 lekker vrij zwemmen.
18.30-19.15 pietendisco en loterij.

Kinderen vanaf 9 t/m onder 13 jaar:
18.15-19.00 lekker vrij zwemmen.
19.15-21.15 pietendisco en loterij.

Onder de 15 jaar t/m oudere jeugd (lees 90+):
21.00 barst het feest los met een echte dj en een loterij!!!
Ouders van jeugdleden wees ook welkom.

Entreekosten zijn 5 euro per persoon. Hiervoor krijg je 2 consumpties en 1 lot voor de loterij. Gezellig als je komt.

Het inschrijfformulier en meer informatie via deze link in de agenda.

Let OP: 10 november 2017, Einde loten verkoop. Graag de boekjes inleveren bij de trainer(s) of Patrick Terschegget.


Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Ons doel dit jaar is geld in te zamelen voor leuke club activiteiten!

onder andere een clubavond / dropping / filmavond / clinic van een bekende zwemmer/waterpoloër

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie:

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig: Wij werken met een éénmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Kijk voor meer info op dit YouTube filmpje: http://youtu.be/gu6V6t3MskI

Er zijn ook superloten: Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 167 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl. Verkoop je 20 loten dan ontvang van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor een dagje uit*, en € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!

Afgelopen zaterdag werd de eerste Z.C. de Vuursche-vossenjacht georganiseerd. Bijna 40 kinderen liepen in kleine groepjes met hun begeleiders een zonnige en super gezellige vossenjacht, die startte in de Pekingtuin en eindigde bij De Trits.

Onderweg kwamen ze zeer uiteenlopende Vuursche vossen tegen: ooit wel eens een wandelende frietzak gezien, of een oma achter de rollator die er opeens hard lopend vandoor gaat? Rondlopende boksers, muizen, zelfs een loslopende boef bij het politiebureau. In het centrum van Baarn was opeens niets meer “normaal”. Door de vossen aan te spreken, en door het doen van een aantal behendigheidsspellen was het de bedoeling om letters en woorden te verzamelen en daar een zin van te maken.

Onderweg werden de kinderen en hun begeleiders natuurlijk voorzien van drinken en tijdens het oplossen van de zin stond er in Brasserie de Trits ook nog wat lekkers op de tafels.

Jumbo Den Blanken Baarn en Brasserie de Trits willen wij hartelijk danken voor hun bijdrage! Natuurlijk wil de evenementencommissie ook alle vrijwilligers bedanken. Dank zij deze sponsoren en vrijwilligers konden wij een leuk evenement voor onze jeugdleden organiseren.

Uiteindelijk hadden alle groepjes de oplossing van de Vossenjacht ontcijferd: “voor onze sport hebben we zwemwater nodig!”. Maar zoals zaterdag goed te zien was: ook op het droge hebben we veel plezier!

Bekijk het uitgebreide fotoverslag via deze link!