Algemeen Nieuws

UITNODIGING

 

Z.C. de Vuursche luidt in tegenstelling tot andere jaren dit jaar eens het oude jaar uit met een oud en nieuw activiteit, en wel op zondag 30 december 2018, met een spetterend waterfestijn!

We nodigen je van harte uit om daarbij te zijn! Kom gezellig samen met je familie. Van 15.30 tot 17.15 uur kan er gespetterd, gezwommen en gespeeld worden in het zwembad van Sportcentrum De Trits. We hebben het hele bad tot onze beschikking.

Vanaf 17.15 zijn jullie van harte welkom in de foyer om met ons het glas te heffen op een in alle opzichten sportief 2018! Verder kijken we vooruit op een uitdagend 2019, we zien jullie heel graag in grote getale!

Ben je / zijn jullie van de partij?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Graag tot 30 december 2018!!

Namens het bestuur van ZC de Vuursche:

Marcel Verwoerd, voorzitter

Jan Hof, secretaris

Maria Zaagman, penningmeester

Patrick Terschegget, algemeen bestuurslid, waterpolocommissie

Corona Eijsbouts, algemeen bestuurslid, zwemcommissie

Martijn Mostert, algemeen bestuurslid, sponsorcommissie

 


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm

ZC de Vuursche heeft een uniek aanbod. IJssalon Bemer uit Soest draagt ZC de Vuursche een warm hart toe. En daarom verkopen de leden van ZC de Vuursche oliebollen uit Soest. In 2015 heeft het AD de oliebollen van Bemer met een 7,5 geprezen.

Speciaal voor ZC de Vuursche hebben wij een speciale prijs kunnen afspreken, waardoor er ook geld vrij komt voor onze club.

Wanneer de bestelling en betaling voor 27 december bij ons binnen is dan kun je de bestelling op 31 december ophalen bij de Familie Kraaikamp, Lepelaarstraat 2 in Baarn, Zij heten jullie tussen 10:00uur en 14:00uur een warm welkom met chocolademelk en gluhwijn.

De prijs van oliebollen van Ijssalon Bemer dit jaar is:

1 zak oliebollen met of zonder rozijnen van 10 stuks voor €8,00

5 appelbeignets voor €6,00

Vraag je familie, vrienden, kennissen en collega’s en steun ZC de Vuursche!
Geef je snel op en lever het formulier voor 27 december bij
je trainer/coach met het geld voor de lekkerste oliebollen en appelbeignets van Bemer!


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm

 

Op vrijdag 12 oktober 2018 zijn de leden van ZC de Vuursche actief geweest met sponsorzwemmen voor het goede doel! Voor ons sponsorzwemevenement op vrijdag 12 oktober (van 18:00 tot 20:30 uur), hebben we gekozen om ook een goed doel te steunen, namelijk de Axel Foundation.

De Axel Foundation zet zich in voor meer aandacht voor stofwisselingsziekten en haalt geld op voor onderzoek. We voelen een verbinding met dit goede doel, omdat Robin van Galen ambassadeur is, de opa van Axel in de jaren 80 coach was van De Vuursche Heren 1 en scheidsrechter voor onze club. Samen zwemmen voor een toekomst zonder stofwisselingsziekten!

1. Inleiding

2. Compilatie sessie1

3. Compilatie sessie 2

 

Gefilmd door: Patrick Terschegget, © ZC de Vuursche 2018

Het sponsorzwemmen zit erop! Na een gedegen warming up van Robin van Galen (Bondscoach NL Heren Waterpolo) en ambassadeur van de Axel Foundation, gingen de leden van de Vuursche te water om zoveel mogelijk banen te zwemmen en hun doel te behalen. Als eerste gingen ruim 35 kinderen onder de 13 van start onder het oog van hun ouders en sponsoren. Daarna gingen, wederom na een zeer goede warming up, ruim 25 oudere zwemmers (en een zelfs een ouder) te water om hun doelen te behalen.

Na afloop van deze zeer geslaagde avond overhandigde voorzitter Marcel Verwoerd aan de vader van Axel, Robin van Galen en mascotte Victor het sponsorbedrag. We kunnen vol trots melden dat er €1710,09 bij elkaar is gezwommen voor de Axel Foundation!

Leden, ouders en verzorgers, de evenementencommissie en het bestuur willen nogmaals alle sponsors, groot en klein en het publiek bedanken voor hun donaties, enthousiasme en support van, voor en tijdens deze sponsorzwemavond!

Binnenkort een uitgebreid verslag en natuurlijk staat er ook een uitgebreid fotoverslag op de website! Het fotoverslag is te vinden door op deze link te klikken.