Algemeen Nieuws

UPDATE CORONA VIRUS - ZC DE VUURSCHE

ZC de Vuursche volgt de richtlijnen van de KNZB!

Meer informatie via deze link

ZC De Vuursche volgt de richtlijnen en het advies van de KNZB. Comform de aangepaste richtlijnen van de KNZB en de overheid komen alle trainingen en verenigingsactiviteiten van Z.C. De Vuursche tot nader bericht te vervallen.

 

24 MAART 2020

Naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM en het kabinet als gevolg van de coronacrisis hebben moeten nemen, heeft de KNZB besloten alle competities en andere wedstrijden van het seizoen 2019/2020 te stoppen dan wel af te gelasten.

Het bestuur heeft op 23 maart 2020 een e-mailbericht aan leden en ouders/verzorgers verzonden: op dat moment was er nog geen informatie over het staken van de competitie. Wij volgen natuurlijk de richtlijnen van de KNZB.

https://www.knzb.nl/actueel/nieuws/bericht/1000048688/knzb_stopt_alle_lopende_competities_en_gelast_wedstrijden_af/

 


EERDERE BERICHTGEVING 23 MAART 2020

Het bestuur heeft vandaag een e-mailbericht aan leden en ouders/verzorgers verzonden met o.a. als inhoud; contributie, blijven bewegen en wedstrijden.

Heeft u deze e-mail, als lid en/of ouders-verzorgers, niet ontvangen dan verzoeken we u uw spambox te controleren en anders uw actuele e-mailadres met daarbij de naam van het ingeschreven lid, per e-mail, te sturen aan secretaris Belinda van Dinther Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u vragen aan Zwemclub De Vuursche stuur dan een e-mailbericht aan secretaris Belinda van Dinther Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


EERDERE BERICHTGEVING 23 MAART 2020

De SGWB heeft besloten alle Avondvierdaagse's te annuleren. Hierdoor gaat de Avondvierdaagse van 2020 in Baarn niet door en dus zal De Vuursche dit jaar niet deelnemen. https://www.avondvierdaagsebaarn.nl/

 


EERDERE BERICHTGEVING 17 MAART 2020

Comform de aangepaste richtlijnen van de KNZB en de overheid komen alle trainingen en verenigingsactiviteiten van Z.C. De Vuursche tot en met 6 april te vervallen. Zodra er wijzigingen zijn houden we u op de hoogte.

Hieronder de tekst van de KNZB:
De KNZB heeft conform de op 15 maart aangepaste richtlijnen van het RIVM en NOC*NSF besloten alle competities en activiteiten die door de zwembond worden georganiseerd in het gehele land stop te zetten tot en met 6 april.

Verdere informatie:

https://www.knzb.nl/actueel/nieuws/bericht/1000048629/vragen_over_coronavirus_en_activiteiten_van_de_knzb/

Heeft u vragen aan Zwemclub De Vuursche stuur dan een e-mailbericht aan secretaris Belinda van Dinther Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


EERDERE BERICHTGEVING 12 MAART 2020

Het bestuur van Z.C. De Vuursche kondigt hierbij aan dat alle trainingen en verenigingsactiviteiten per direct tot en met 31 maart komen te vervallen. Zodra er wijzigingen zijn houden we u op de hoogte.

Hieronder de tekst van de KNZB:

De KNZB heeft conform de vandaag bekendgemaakte richtlijnen van het kabinet en het RIVM besloten alle competities die door de zwembond worden georganiseerd in het gehele land stop te zetten tot en met 31 maart. De KNZB adviseert daarnaast alle verenigingen om geen verenigingsactiviteiten te organiseren tot en met 31 maart. Naast de wedstrijden geldt dit advies dus ook voor het leszwemmen, trainingen en andere activiteiten die in verenigingsverband plaatsvinden.

Verdere informatie:

https://www.knzb.nl/actueel/nieuws/bericht/1000048629/vragen_over_coronavirus_en_activiteiten_van_de_knzb/

<<UPDATE 13/3/2020: conform de richtlijnen van de KNZB is het evenement voorlopig uitgesteld>>

 

vrijdag 27 maart 2020 SPONSORZWEMMEN! Zwem mee voor het goede doel!

 

Ook dit jaar gaan we sponsorzwemmen bij Z.C. De Vuursche.
Op vrijdag 27 maart a.s. gaan we zwemmen voor het goede doel: “Special Olympics voor de Baarnse G-handballers”

In Baarn hebben we het G Handbal Team (handbal voor mensen met een verstandelijke beperking). Dit fanatieke en enthousiaste team wil dit jaar graag weer deelnemen aan de Special Olympics Nederlandse Spelen in Den Haag. Van 12 t/m 14 juni 2020 gaan zij daar hun behaalde Bronzen medaille uit 2018 verdedigen. Maar het allerbelangrijkste waarvoor we gaan sponsorzwemmen is dat dit G Handbalteam kan meedoen. Het 3-daagse sportevenement is voor de spelers en hun begeleiders dé kers op de taart. Zij leven hier echt naar toe!
Voor ons is het heel normaal dat we kunnen zwemmen en waterpoloën en om aan wedstrijden mee te doen. Door het sponsorzwemmen gaan we onze steentje bijdragen om sporten voor iedereen mogelijk te laten zijn en dat het Baarnse G Handbal Team aan de SONS kan deelnemen.

Zwem dus mee op vrijdag 27 maart en steun dus het Baarnse G Handbal Team!

Ook dit jaar gaat de helft van de opbrengst naar het speciale doel en met de andere helft vervangen we onze huidige gebruikte waterpoloballen en zwemmaterialen voor nieuwe!

Hoe werkt het:
-Bepaal hoeveel baantjes jij gaat zwemmen en ga op zoek naar sponsoren bijv. familie, vrienden, buren, collega’s.

-Geef bij hun aan hoeveel baantjes jij gaat zwemmen en hoeveel zij per baan willen sponsoren? Vul dit in op jouw sponsorformulier.

-Tevens vraag jij gelijk het sponsorgeld zodat je er achteraf niet achteraan hoeft te gaan. Jouw sponsoren mogen natuurlijk ook een vast bedrag invullen. Is je sponsorformulier vol ga dan verder op de achterkant of download een extra formulier op de website.

Op 27 maart ga jij je baantjes zwemmen en controleren wij jouw gezwommen banen. Tijdens het sponsorzwemmen maken wij de totaalopbrengst voor het goede doel bekend.

Voor de eerste 3 deelnemers met het hoogste sponsor bedrag zijn er leuke extra prijzen beschikbaar!

Laten we er met z’n allen weer een mooi sponsorzwemfeest van maken.

Lever het sponsorformulier inclusief het sponsorgeld voor 23 maart in bij je trainer/ster of bij Truus Veendrick, Van Galenlaan 3


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm

Nog een paar weken en dan is 2019 alweer voorbij. Het wordt  het weer tijd voor Kerst en Oud en Nieuw. Ook dit jaar kun je bij ZC De Vuursche de heerlijke oliebollen en appelbeignets van IJssalon Bemer bestellen.

STEUN ZC DE VUURSCHE EN KLIK HIER OM UW OLIEBOLLEN EN APPELBEIGNETS VAN IJSSALON BEMER TE BESTELLEN!

Een deel van de opbrengst van de verkochte oliebollen en appelbeignets komt ten goede aan de vereniging.
Wilt u ZC de Vuursche steunen, bestel dan uw oliebollen en appelbeignets voor 27 december 2019 via bovenstaande link of print het inschrijfformulier hieronder uit!


Wanneer de bestelling en betaling voor 27 december bij ons binnen is dan kunnen jullie je bestelling 31 december tussen 13-15 uur ophalen op de Lepelaarstraat 2 in Baarn.
Geniet dan ook gezellig van een beker warme chocomelk of een glaasje glühwein!

Voor degene die de meeste zakken oliebollen en appelbeignets verkoopt voor ZC de Vuursche zal er op 31 december een heerlijke zak oliebollen klaar staan!

Wij zien jullie graag dinsdag 31 december a.s. op de Lepelaarstraat 2!

Dank jullie wel voor het steunen van Zwemclub De Vuursche

 

TIP! Vraag ook je familie, vrienden, kennissen en collega’s om te bestellen en steun ZC de Vuursche! Deel dit bericht via Whats-App en social Media!


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm

Lieve Vuursche kinderen,

Op vrijdag 29 november a.s. vieren wij het Vuursche Sinterklaasfeest voor alle Vuursche kinderen tot 13 jaar.
Jullie zijn van harte welkom om 18.00 uur in Zwembad de Trits. Broertjes en zusjes tot 13 jaar met een A- B diploma zijn ook van harte welkom!

Vanaf 18.00 uur tot ongeveer 19.15 uur zal er een leuk Pietenspelletjesparcours in het zwembad zijn.
De kosten voor het Sinterklaasfeest zijn 5,-- per persoon.

Geef je op voor vrijdag 22 november a.s. door onderstaand formulier en het geld in een envelop in te leveren bij je trainer/trainster.

De Vuursche Sintcommissie


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm