Algemeen Nieuws

Geachte leden,
 
Helaas is er iets misgegaan tijdens de incasso voor het derde kwartaal van de contributie voor ZC de Vuursche. De oorzaak wordt nog onderzocht, daarna zullen we een herstel run moeten uitvoeren!
Sorry voor eventueel ongemak! Wij houden u op de hoogte.
 
Groet Maria Zaagman
Penningmeester ZC de Vuursche

Vanaf 30 juni genieten we van de zomervakantie. Er zijn dus geen trainingen en wedstrijden. Maar er zal ongetwijfeld heel veel waterplezier zijn in de vakantiebaden en aan de zonnige stranden. Op maandag 27 augustus 2018 is de zomervakantie voorbij en mogen we weer fanatiek gaan trainen voor een nieuw en succesvol seizoen 2018-2019.

Maar zien we jullie graag bij de Opening Seizoen 2018-2019 BARBECUE-DISCO-LOTERIJ op zaterdag 25 augustus!!! Meld je aan voor 15 augustus!!!Klik op deze link voor het inschrijfformulier en info.

Fijne vakantie gewenst!

Per 1 juli gelden nieuwe contributietarieven. Deze zijn vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering op woensdag 11 april 2018. Tijdens de ledenvergadering moesten bestuur en leden vaststellen dat de kosten voor de vereniging (hoofdzakelijk huur zwembad en afdrachten zwembond) toenemen. De initiatieven en medewerking van leden om andere financiën middelen te genereren is afgelopen jaar 2017 effectief gebleken. Leden en bestuur spraken op 11 april jl. gezamenlijk uit dat dit in 2018 absoluut een vervolg moet krijgen om de toekomst financieel rooskleurig tegemoet te kunnen blijven zien.

Rond 28 juni wordt de contributie, met de nieuwe tarieven, voor het derde kwartaal automatisch geïncasseerd. Klik hier voor de nieuwe tarieven per categorie.

Voor vragen kun je, per e-mail, contact opnemen met onze penningmeester Maria Zaagman.

 

De Vuursche was wederom van de partij tijdens de Baarns Avondvierdaagse. Alleen dit jaar werden er drie dagen gelopen. De organisatie besloot de eerste dag te annuleren wegens het door het KNMI afgegeven Code Oranje voor het midden van het land. De overige dagen liep de zwemclub met 21 wandelaars door de polder, het bos en het centrum van Baarn. De slotavond op vrijdag was warm maar feestelijk en gezeliig. Het werd extra gezellig doordat Han Kooy voor de 40e keer en Jennifer Kooy voor de 25e keer meeliepen. Beiden werden op het bordes van het gemeentehuis gehuldigd. De bijbehorende medailles werden hoogstpersoonlijk opgespeld door burgemeester Roëll.

Tijdens het wandelen konden de Vuursche lopers ook genieten van een korte pauze met limonade, koffie, thee en snoep. Dit werd verzorgd familie Kersten, Wendy Nieuwenhuis, Daniëlle en Logan Bouwmeester, Arjan de Vlieger, Tamara Bakker, Truus Veendrick, Gerard Lever en Joke Hof. De organisatie en groepsleiding was in handen van Jeroen Hof en Gert Lever.

Zwemclub De Vuursche feliciteert de wandelaars met hun prestatie en een woord van dank aan ieder die heeft bijgedragen aan een gezellige Avondvierdaagse 2018.

Bekijk het uitgebreide fotoverslag van de Avondvierdaagse met de Vuursche of klik hieronder op het TV videoverslag van RTV-Eemland, waarin ook de Vuursche schittert!