Algemeen Nieuws

Afgelopen zaterdag (10 februari 2018) mochten de twee teams die de meeste loten verkochten tijdens de Grote Clubactie hun prijzen "verzilveren".

De Pupillen o.11jr. verkochten samen 228 loten en de Pupillen o.13jr. verkochten samen 115 loten! Dankzij sponsor “RP Infra In Control” mochten beide teams gaan bowlen.

De 22 pupillen kregen tijdens en na het bowlen ook nog een drankje aangeboden en bewezen dat ze met (bowling) ballen op het droge ook prima overweg kunnen!!

De Vuursche heeft 1123,20 EURO opgehaald met De Grote Clubactie 2017! 468 loten zijn er verkocht dankzij 272 kopers, die de Vuursche een warm hart toedragen.

Vanaf 17 januari 2018 is Zwemclub de Vuursche aangesloten bij sponsorkliks.nl, dé manier om tijdens jouw online aankopen meteen GRATIS jouw zwemclub te sponsoren!

Met SponsorKliks kunt u bij het doen van uw online aankopen een bijdrage leveren aan ZC de Vuursche, zonder dat het u een cent extra kost! 

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en ZC de Vuursche ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost u niets extra! 

Onderaan deze pagina leggen we jullie graag uit hoe het werkt!

Meteen online bestellen? Klik op deze link, of klik op onderstaande banner. Het is ook mogelijk om direct vanaf de startpagina van www.zcdevuursche.nl de aankopen te doen, rechtsboven staat onder het kopje "sponsors" de directe link om ZC de Vuursche te steunen tijdens jouw online aankoop!Uitleg:

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en uw sponsordoel ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u uw sponsordoel ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor uw sponsordoel directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die uw sponsordoel een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van ZC de Vuursche. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com sponsorkliks.nl een commissie uit en profiteert de zwemclub hier direct van!

Tijdens het nieuwjaarsfestijn werd door voorzitter Marcel Verwoerd, onder luid applaus van de aanwezigen, de aanmoedigingstrofeën 2018 uitgereikt aan

Lilianne van der Dussen en Patrick Terschegget

Lilianne ontving de Trofee voor haar enthousiaste inzet binnen de zwemafdeling en de sportieve zwemprestaties binnen haar leeftijdscategorie. De andere Trofee kreeg Patrick voor zijn enthousiaste inzet als waterpoloscheidsrechter, zijn activiteiten binnen de waterpolocommissie en zijn vooruitstrevende bijdrage aan de sponsorcommissie. Beiden waren verrast en mogen hun aanmoedigingstrofee een jaar thuis bewonderen. Als blijvende herinnering ontvingen zij ieder een persoonlijke oorkonde. Proficiat en dank namens het bestuur en leden !!

Wil je weten aan wie er vanaf 1997 aanmoedigingstrofëen zijn uitgereikt? Bekijk de eregallerij via deze link.

 aanmoedingstrofee2018

Blokkeer je agenda ! Zwemclub De Vuursche luidt het nieuwe jaar in op zaterdag 06 januari 2018 met een spetterend waterfestijn!

We nodigen je van harte uit om daarbij te zijn! Kom gezellig samen met je familie naar het Nieuwjaarsfestijn. Van 15.30 tot 17.15 uur kan er gespetterd, gezwommen en gespeeld worden in het zwembad van Sportcentrum De Trits. We hebben het hele bad tot onze beschikking. Vanaf 17.15uur zijn jullie van harte welkom in de foyer om met ons het glas te heffen op een in alle opzichten sportief 2018!

Ben je / zijn jullie van de partij? Laat het even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 035 5417568

De uitnodiging gemist, wil je hem nog eens nalezen ? Meer info via deze link !