Algemeen Nieuws

Nog een paar weken en dan is 2019 alweer voorbij. Het wordt  het weer tijd voor Kerst en Oud en Nieuw. Ook dit jaar kun je bij ZC De Vuursche de heerlijke oliebollen en appelbeignets van IJssalon Bemer bestellen.

STEUN ZC DE VUURSCHE EN KLIK HIER OM UW OLIEBOLLEN EN APPELBEIGNETS VAN IJSSALON BEMER TE BESTELLEN!

Een deel van de opbrengst van de verkochte oliebollen en appelbeignets komt ten goede aan de vereniging.
Wilt u ZC de Vuursche steunen, bestel dan uw oliebollen en appelbeignets voor 27 december 2019 via bovenstaande link of print het inschrijfformulier hieronder uit!


Wanneer de bestelling en betaling voor 27 december bij ons binnen is dan kunnen jullie je bestelling 31 december tussen 13-15 uur ophalen op de Lepelaarstraat 2 in Baarn.
Geniet dan ook gezellig van een beker warme chocomelk of een glaasje glühwein!

Voor degene die de meeste zakken oliebollen en appelbeignets verkoopt voor ZC de Vuursche zal er op 31 december een heerlijke zak oliebollen klaar staan!

Wij zien jullie graag dinsdag 31 december a.s. op de Lepelaarstraat 2!

Dank jullie wel voor het steunen van Zwemclub De Vuursche

 

TIP! Vraag ook je familie, vrienden, kennissen en collega’s om te bestellen en steun ZC de Vuursche! Deel dit bericht via Whats-App en social Media!


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm

Lieve Vuursche kinderen,

Op vrijdag 29 november a.s. vieren wij het Vuursche Sinterklaasfeest voor alle Vuursche kinderen tot 13 jaar.
Jullie zijn van harte welkom om 18.00 uur in Zwembad de Trits. Broertjes en zusjes tot 13 jaar met een A- B diploma zijn ook van harte welkom!

Vanaf 18.00 uur tot ongeveer 19.15 uur zal er een leuk Pietenspelletjesparcours in het zwembad zijn.
De kosten voor het Sinterklaasfeest zijn 5,-- per persoon.

Geef je op voor vrijdag 22 november a.s. door onderstaand formulier en het geld in een envelop in te leveren bij je trainer/trainster.

De Vuursche Sintcommissie


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm

 

Vandaag (11-9-2019) heeft Maria Zaagman (penningmeester ZC de Vuursche) een cheque van €750 in ontvangst genomen ten behoeve van het 60 jarig jubileumsfeest en materialen voor de zwem- en waterpolo afdeling. SZK-voorzitter Judith de Pagter en haar ambtscollega Ronald Zanoli van de Contactgroep Baarnse Bedrijven reikten de cheques uit.

De Haringparty 2019 heeft diverse organisaties, instellingen en verenigingen van een mooie donatie voorzien. In de ‘bibliotheek’ van restaurant De Soester Duinen zijn de symbolische cheques uitgereikt aan de vertegenwoordigers van elf instanties uit Soest en Baarn. De Haringparty Soest-Baarn bracht een totaalbedrag op van ruim 20.000 euro.

De Haringparty 2019 is georganiseerd door:

  • De Soester Zakenkring
  • Contactgroep Baarnse Bedrijven
  • Koninklijke Horeca Nederland Afd. Baarn- Soest
  • Restaurant De Soester Duinen

Een verslag van de bijeenkomst vindt u op de website van Zakelijk Soest.

Bestuur en leden danken Zakelijk Soest zeer hartelijk voor de cheque!!

 

Vanaf komende maandag 2 september duiken de leden van Zwemclub De Vuursche weer het zwembad van sportcentrum De Trits in. Het nieuwe seizoen 2019-2020 gaat beginnen voor leden en trainers. De zwemmers bijten het spits af. Onder deskundige en enthousiaste leiding van Ida Schaad zullen de zwemmers hun eigen zwemtechnieken nog meer verbeteren en zal nog meer snelheid hopelijk het afgelopen seizoen gaan evenaren. Namens de waterpolo afdeling duiken de pupillen op dinsdagavond 3 september als eerste het water in. Bij de waterpolojeugd gaan dit seizoen maar liefst 4 jeugdteams van start. Bij de senioren gaan 1 damesteam en 4 herenteams van start. De dames, heren en jeugdteams gaan de sportieve strijd aan in de regiocompetitie.
De Trimmers zijn vanaf donderdag 5 september van de partij. Om 21:30 uur gaat men onder enthousiaste leiding een half uur pittig zwemmen om op gezellige en sportieve wijze de conditie op peil te houden. Iedereen kan deelnemen omdat het zwemprogramma zo wordt gemaakt dat ieder naar eigen kunnen kan zwemmen.
De “Donderkoppies” zijn vanaf vrijdag 6 september van 17:30 tot 18:30 uur in zwembad de Trits te vinden. Tijdens dit leuke uur van de week worden alle facetten van het wedstrijdzwemmen en waterpolo aan bod gebracht. De naam “Donderkoppies” komt van de kikkers af. Wanneer een kikker nog klein is en nog pootjes moet krijgen om zich behendig te kunnen bewegen in het water of op het land, dan heten zij nog donderkoppies. Zo ook de jongste jeugd die kennis komt maken. Zij hebben vaak net hun A- en B- zwemdiploma behaald en moeten nog veel leren om goed te kunnen wedstrijd zwemmen en/of te waterpoloën. Vanuit Donderkoppies stromen de kinderen door naar de zwem- of waterpolo-afdeling. Kom voor de leuke kennismaking naar zwembad de Trits en neem je zwemkleding mee! Dan kun je gelijk met eigen ogen zien hoe leuk het bij Zwemclub De Vuursche is. Het team van trainers en begeleiders heten jullie van harte welkom! Uiteraard is het minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A en B verplicht. Klik hier voor de trainingstijden

Voor meer informatie over de activiteiten van Z.C. de Vuursche? Kijk vooral rond op deze website of neem contact op met het secretariaat, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 035-6316122. Tot ziens in zwembad De Trits!!

Zwemclub De Vuursche wenst al haar leden, trainers en vrijwilligers veel succes en plezier toe in het komend seizoen.